Aronko matični sokovi napravljeni su od najkvalitetnijeg neprskanog voća. Tehnologijom hladnog ceđenja dobili smo najkvalitetnije sokove koji su sada dostupni i Vama.

Hladno ceđenje je najprirodniji postupak ceđenja voća, koji podrazumeva čuvanje svih najzdravijih sastojaka voća.

Naši sokovi su napravljeni pomoću modernih presa koje umesto hidraulike koriste pritisak vode. Ove prese omogućavaju pritisak voća na 10 puta većoj površini od hidrauličnih presa, na taj način smo dobili znatno veći procenati isceđenosti soka iz voća što rezultuje znatno veći broj vitamina, minerala i biljnih enzima od sokova pravljenih drugim tehnologijama.

Iscedili smo najbolje bobice, sipali u flašice i u najkraćem roku zaledili sokove na -22˚C. Ovim načinom smo sačuvali sve vitamine iz voća, a istovremeno obezbedili sigurno čuvanje sokova.

Zahvaljujući procesu zaleđavanja izbegli smo proces pasterizacije, što je veoma značajno jer je poznato da je proces pasterizacije u stvari proces zagrevanja do 85 ˚C. Takođe se zna da se termičkom obradom gubi veliki deo vitamina.

Iz prethodnog lako je zaključiti da su hladno ceđeni sokovi najbolji za zdravlje Vas i Vaših najdražih jer zadržavaju najveći broj vitamina i minerala, kao i hranjljivih nutritijenata, te Vam ih stoga od srca preporučujemo za svakodnevnu upotrebu.

Naši sokovi su 100% prirodni, sa sadržajem voća od 100%, NEpasterizovani, BEZ aditiva, konzervansa, glutena (šećera) i GMO.

Ovim tekstom smo želeli da vam približimo postupak proizvodnje ARONKO sokova, i istaknemo njegove nesumnjive prednosti u odnosu na konkurentske sokove.

Ipak, nemojte nam verovati na reč. . .Verujte nam na gutljaj!

Zdravlje nije sve, ali bez zdravlja sve je ništa.“ Šopenhauer