maticni sokovi
Matični sok od Aronije
O lekovitim svojstvima aronije se danas jako puno zna. Sve više ljudi se opredeljuje baš za aroniju, i u svoju svakodnevnu ishranu uključuje ove neverovatno moćne bobice pune vitamina koji su neophodni u svakodnevnom funkcionisanju organizma. Kako bi smo u potpunosti sačuvali vitamine i minerale ove čudesno – zdrave biljke i učinili je dostupnom ne samo u sezoni, već tokom cele godine, uz pomoć savremene tehnologije, odlučili smo ove bobice prelepe boje pretočiti u Zdrav i Jedinstven sok na našem tržištu! Iz tog razloga Vam predstavljamo MATIČNI SOK OD ARONIJE!
 
Matični sok od Divlje Borovnice
MATIČNI SOK OD DIVLJE BOROVNICE je hladno ceđen od odabranih najkvalitetnijih plodova divlje borovnice, zamrznut, bez dodataka vode, šećera ili konzervansa. Ovakav sok smatra se najdelotvornijim i najlekovitijim za korišćenje u prevenciji bolesti, jer je najveći deo iz voća sačuvan. Važno je znati da je borovnica odlična za regulisanje šećera u krvi, što je i naučno dokazano, to je i razlog što je nazivaju prirodni insulin. Te s toga lekari preporučuju ovaj vredan sok za korišćenje kao pomoć u borbi sa dijabetesom. Takođe ovaj sok se smatra pravom vitaminskom bombom jer je odličan za imunitet.

aronko header 2

O ARONKU

aronko logoAronko je privatno preduzeće, čija je glavna delatnost proizvodnja zdravih matičnih sokova od aronije i divlje borovnice, bez dodataka konzervanasa, aditiva, šećera i sl. Već isključivo 100 % od voća dobijenih tehnologijom hladnog ceđenja.

Naučna istraživanja su pokazala da su ovakvi sokovi odlični za korišćenje preventivno radi poboljšanja i održavanja dobrog zdravlja. Pored matičnih sokova bavimo se i proizvodnjom čaja od aronije i divlje borovnice. U ponudi možete naći i aroniju i divlju borovnicu u zamrznutom stanju.
 
 
Zašto se prilikom kupovine matičnih sokovao dlučiti baš za Aronka?
 
Jedinstveni smo na tržištu po tome što su naši sokovi u zamrznutom stanju, nisu prošli proces pasterizacije. A poznato je da se zamrzavanjem najbolje očuvaju osnovni sastojci i labilne komponente kao što su vitamini, dok se pasterizacijom gubi i do 60% bitnih sastojaka.

S toga ukoliko želite za Vas i Vaše najbliže nešto zdravo i korisno, opredelite se za Aronka!